Oferta iei un bilet, primesti unul gratuit de la Qatar Airways. Pe clasa business

Qatar Airways.jpg

O noua promotie de la Qatar Airways, dar de data asta nu este pentru clasa economy, ci pe business. Dar e o promotie foarte interesanta – cumperi un bilet, primesti unul gratuit. Dar in cazul asta, se ajunge undeva nu chiar foarte departe de pretul unui bilet de economy class la pret normal (nu la promotie). Ma rog, este o promotie adresata celor care prefera sa dea un pic mai multi bani pentru mai mult comfort si pentru ca am zburat cu Qatar si la economy si la business, este o mare diferenta. Dar hai sa va dau amanuntele.

Promotia tine 3 zile, din 29 pana in 31 octombrie (datile trecute, se anuntau tot 3 zile, dar mai prelungeau ei cu o zi, dar nu mizati pe asta, daca vreti sa va luati bilete, grabiti-va)

Perioada de calatorie este 1 noiembrie – 31 martie, dar exista si perioade de blackout (in jurul Sarbatorilor de Iarna).

Asa ca idee, cateva preturi (din nou, ganditi-va ca e pretul pentru 2 persoane, deci trebuie sa impartiti la 2): Bangkok – 2728 euro, Goa – 2406 euro, Kilimanjaro la 2682 euro. Daca imparti la doi, chiar suna a super oferta.

Pentru mai multe informatii, apasati cu incredere pe linkul acesta

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest