Fly Dubai: Colombo la 450 euro si Maldive la 472 euro

Fly Dubai.jpg

Vad ca suntem in plin sezon de reduceri. Si Fly Dubai se alatura valului de reduceri, aducand niste oferte speciale pentru Colombo, Maldive si Dubai. Daca oferta de Dubai nu e cine stie ce la 230 euro, ofertele de Maldive si Colombo sunt ceva mai OK la 450 euro (Colombo) si 472 euro (Maldive). In general, pretul e la vreo 500 si ceva de euro, acum e cu cativa zeci de euro mai mic, deci daca vreti sa experimentati Sri Lanka sau sa stati pe plaja in Maldive, iata o oferta chiar OK, dar atentie – intrati in mijloc de sezon ploios !

Mai multe detalii, insa

Perioada de vanzare: de azi, 23 februarie pana pe 27 februarie (ma rog, in limita biletelor disponibile)

Perioara de calatorie: destul de limitata: 22 aprilie – 12 iunie. In general, luna aprilie este finalul sezonului secetos in Maldive si pe coasta litorala a Sri Lankai si inceputul celui secetos in interiorul insulei. Eu am fost acum cativa ani la inceput de mai in zona si am avut un mare noroc – soare si frumos peste tot pe unde am fost … dar localnicii mi-au spus ca de prin 1 mai, ar fi trebuit sa inceapa musonul.

Daca va intereseaza destinatiile, aruncati o privire pe site-ul Fly Dubai

 

PS: Am vazut anuntul oficial care anunta oferta la 430 euro. Nu am gasit pretul asta pe nici o data. Atentie, la acest pret se mai adauga si costul bagajelor de cala !

Comentarii

 • Ionut spune:

  Salut,

  Bagajul de cala stiu ca este inclus la FlyDubai de ceva timp. Am verificat ofertele pentru Dubai, Male si Colombo – toate au incluse ambele bagaje (De mana si de cala) „free”.

  „Included:
  7 kg hand baggage 2 x Free
  20 kg checked baggage 2 x Free”

  Multumesc,

  Ionut

 • razvi99 spune:

  Eu am luat la 398 euro spre Colombo cu tot cu bagaj de cala inclus. Ofertele de pret sunt mai bune pe site-ul fly dubai decat cele care apar in articolul tau.

 • Roxana spune:

  Am luat și eu astăzi 2 bilete București-Dubai-București cu 396 de euro.

  E prima oară când ies din Europa, până acum am zburat doar cu Blue Air, Wizz și Ryanair.

  O să îmi fac zilele următoare pașaportul, mai am nevoie de altceva pt. Dubai? E periculos?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii