Fly Dubai: Colombo la 450 euro si Maldive la 472 euro

Fly Dubai.jpg

Vad ca suntem in plin sezon de reduceri. Si Fly Dubai se alatura valului de reduceri, aducand niste oferte speciale pentru Colombo, Maldive si Dubai. Daca oferta de Dubai nu e cine stie ce la 230 euro, ofertele de Maldive si Colombo sunt ceva mai OK la 450 euro (Colombo) si 472 euro (Maldive). In general, pretul e la vreo 500 si ceva de euro, acum e cu cativa zeci de euro mai mic, deci daca vreti sa experimentati Sri Lanka sau sa stati pe plaja in Maldive, iata o oferta chiar OK, dar atentie – intrati in mijloc de sezon ploios !

Mai multe detalii, insa

Perioada de vanzare: de azi, 23 februarie pana pe 27 februarie (ma rog, in limita biletelor disponibile)

Perioara de calatorie: destul de limitata: 22 aprilie – 12 iunie. In general, luna aprilie este finalul sezonului secetos in Maldive si pe coasta litorala a Sri Lankai si inceputul celui secetos in interiorul insulei. Eu am fost acum cativa ani la inceput de mai in zona si am avut un mare noroc – soare si frumos peste tot pe unde am fost … dar localnicii mi-au spus ca de prin 1 mai, ar fi trebuit sa inceapa musonul.

Daca va intereseaza destinatiile, aruncati o privire pe site-ul Fly Dubai

 

PS: Am vazut anuntul oficial care anunta oferta la 430 euro. Nu am gasit pretul asta pe nici o data. Atentie, la acest pret se mai adauga si costul bagajelor de cala !

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii