De Iepuraș, Qatar are o serie de promoții noi: Bangkok ‒ 596 euro, Hong Kong ‒ 544 euro, Shanghai ‒ 530 euro

Qatar Airways.jpg

Tot e a doua zi de Paști, deci cel puțin o bună parte dintre noi avem o zi liberă, așa că taman bine pică o nouă promoție… Mai ales că azi aveți timp s-o dumicați, s-o discutați cu prietenii, iubita, soțul, etc. Și poate găsiți ceva bun pentru Asia. Dar să vedem ce tarife sunt.

Ca de obicei, cele mai bune prețuri sunt spre China. Beijing la 508 euro e un preț bun, dar nici Shanghai nu e de aruncat la 530 de euro, dimpotrivă. Cum am zis de multe ori, Hong Kong este metropola mea favorită din Asia, iar biletul de avion la tarif promoțional este de 544 de euro.

Pentru alte destinații, Bangkokul meu drag este la 596 de euro, iar Tokyo, la 601 euro.

In fine, mai sunt multe alte destinații cu prețuri mai mult sau mai puțin bune, așa că uitați-vă pe linkul acesta . Și cum e vorba de o promoție globală, dacă locuiți prin vestul României, uitați-vă la ofertele Qatar și din Budapesta.

Promoția este valabilă de azi până pe 19 aprilie (dar, evident, în limita stocului disponibil) și se poate călători până pe 10 decembrie. Există și câteva condiții, dar le poți găsi în linkul de mai sus.

Baftă!

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest