Câştigă două bilete VIP la Aeromania – Aeroportul Tuzla, 4 iulie 2015

Aeromania Tuzla 1

N-am mai făcut demult un concurs, aşa că a cam venit timpul. Ş,i de data asta, premiile sunt nişte pachete VIP la intrarea la unul dintre cele mai faine evenimente. Faine, zic eu faine pentru că îmi place aviaţia. E vorba despre festivalul Aeromania, care va avea loc sâmbătă, 4 iulie 2015, pe aeroportul Tuzla de la mare. Dar să vă zic despre ce e vorba.

Cred că toţi cei care aţi fost la mare aţi observat la ieşirea din Tuzla, spre sudul Litoralului, că există un mic aerodrom. Mic, dar voinic, este unul dintre cele mai traficate aeroporturi din România, cu un număr de mişcări mai mare decât aeroporturi “serioase” cu piste betonate. L-am vizitat şi eu anul trecut şi, am fost impresionat de ce am văzut acolo – este un adevărat aeroport internaţional. În plus, merită să te duci la Tuzla pentru a sări cu paraşuta sau să te plimbi cu avionul peste Litoral la un preţ ceva mai mic decât o şampanie în vreun club de fiţe din Mamaia. Poţi citi despre extraordinara aventură deasupra Litoralului (extraordinară pentru că am pilotat şi eu câteva minute şi a fost in-cre-di-bil!) aici.

Ei bine, la Tuzla are loc, în primul weekend “oficial” al sezonului estival, un mare show aviatic, deja tradiţional, intitulat Aeromania. În program, veţi asista la acrobaţie aeriană, concerte, târg de aviaţie, expoziţii de avioane, maşini şi motociclete de epocă etc. Intrarea este gratuită, dar, atenţie, există şi nişte bilete VIP! Iar ceea ce puteţi câştiga este un set de două bilete VIP, care asigură prezenţa în prima linie a accesului pentru public, în apropierea scenei.

Ce trebuie să faceţi? Să răspundeţi la două întrebări. Puteţi afla răspunsul la întrebări uitându-vă pe afişul evenimentului sau citind articolul meu despre zborul deasupra litoralului.

 

CONCURSUL S-A INCHEIAT!

 

Data limită a concursului este 19 iunie 2015, iar câştigătorul va fi anuntat cel târziu pe 23 iunie 2015.

Multă Baftă !

 

Sursa foto

Aeromania 2015

Afisul evenimentului din 4 iulie

Aeromania Tuzla 4

Cam asa a fost anul trecut

Aeromania Tuzla 3

Aeromania Tuzla 2

Categorii:
Romania

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest