Aegean Airlines reia zborurile pe ruta Bucuresti – Atena pe 1 iunie 2020

Aegean Airlines Bucuresti

Dupa ce aproape de 2 luni compania aeriana greaca Aegean Airlines a oprit la sol intreaga flota (ca si Blue Air sau TAROM, a operat doar zboruri de repatriere si cargo), compania greaca a inceput sa-si ambaleze motoarele. Daca pana acum a operat un singur zbor regulat spre Bruxelles, Aegean va relua zboruri spre Frankfurt, Zurich, Munchen si Geneva de la finalul lunii mai.

Incepand cu 18 mai 2020, vor reincepe si zborurile interne conectand Atena de insule – Creta, Rhodos, Corfu, Lesbos, Chios si Samos, dar si principalele orase din Grecia continentala.

Incepand cu 1 iunie, Aegean Airlines va relua zborurile zilnice spre Bucuresti, pretul unui bilet fiind de minimum 52 euro pe sens (fara bagaj de cala). Deoarece nu exista interdictie de zbor intre Romania si Grecia din partea nici unui stat, nu exista un risc prea mare ca aceste zboruri sa fie anulate, doar daca nu vor fi destui pasageri. In toata perioada varfului epidemiei de COVID-19, pe ruta Bucuresti – Atena a zburat odata pe saptamana compania romana TAROM cu care Aegean Airlines colaboreaza prin joint flights.

De retinut ca purtatul mastii este obligatorie la bordul avioanelor Aegean Airlines,

Biletele de avion pot fi cumparate de pe site-ul companiei sau de la agentii de turism.

Categorii:
Companii aeriene

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii