Zborurile spre Marea Britanie, Belgia si Olanda se vor relua cel devreme de maine, 7 iulie. Zborurile de Turcia sunt in continuare interzise

Aeroportul Henri Coanda Otopeni

In urma deciziei de astazi de trecere a Spaniei, Marii Britanii, Olandei si Belgiei pe lista verde, incepand de maine, 7 iulie, ora 0:00 se vor putea relua zborurile spre aceste tari. Asta nu inseamna ca toate zborurile vor fi incepute de maine. Pentru ca nu era sigur ca tarile vor deveni verzi, e posibil ca unele companii aeriene sa nu fie pregatite de a incepe zborurile imediat, ci dupa cateva zile. In consecinta, daca aveti zboruri pe 7 iulie, incercati (daca puteti) sa obtineti mai multe informatii de la aeroporturi – informatiile de la companiile aeriene sunt practic imposibil de obtinut, datorita milioanelor de telefoane pentru reprogramari, vouchere, anulari, etc.

In plus, nu trebuie sa fiti siguri ca zborurile vor fi reluate 100%. Toate companiile aeriene vor taia la greu rute si frecvente, asa ca foarte multi dintre cei care au bilete in urmatoarele saptamani e posibil sa li se anuleze zborurile din lipsa de pasageri. Daca aveti de zburat in perioada urmatoare, urmariti cat puteti de des pe site-urile companiilor aeriene daca zborul dvs. inca mai exista – daca el dispare de la vanzare (sau apare ca s-ar fi vandut complet) inseamna ca este anulat.

Zborurile de Turcia continua sa fie anulate atata timp cat Uniunea Europeana a inclus Turcia pe lista rosie. Lista poate fi reactualizata pe 15 iulie (UE nu reactualizeaza listele saptamanal, ci o data la 2 saptamani), dar sansele de a introduce si Turcia pe lista tarilor verzi este mica.

Categorii:
Noutati

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest