S-a actualizat lista galbena – se ridica carantina pentru Polonia, daca mai asteptau o zi, se ridica si pentru Italia, dar se impunea pentru Cipru

Lista galbena

Astazi, cu o precizie militara (se vede ca avem un general la comanda Guvernului), CNSU a actualizat lista de tari din care daca vii trebuie sa intri in carantina. Principala schimbare in Europa este ca s-a ridicat obligatie de carantina pentru Polonia, dar daca se mai astepta o zi sau doua, s-ar fi ridicat si pentru Italia. Asa ca cel mai probabil, se va ridica saptamana viitoare. In schimb, sunt sanse mari sa se introduca pentru Moldova, Cipru, Letonia si Estonia care par sa urce in viteza si sa ne depaseasca. De asemenea, nurcile continua sa tina Danemarca pe lista galbena.

Din afara Europei, trebuie sa remarca ca SUA continua sa fie pe lista galbena pe care au reintrat tari precum Palestina, Panama, Azerbaijan si unele mai mici.

Cei care vin din tarile galbene, trebuie sa intre 14 zile in carantina sau daca fac un test dupa 8 zile si iese negativ, se va putea iesi din carantina dupa 10 zile. De asemenea, daca ai fost bolnav de COVID in ultimele 90 zile, nu se va intra in carantina indiferent daca se vine dintr-o tara de pe lista „galbena”

Iata noua lista galbena 🙂

Lista galbena decembrie

Categorii:
Stiri COVID-19

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii