Inca un maraton Tarom – de data asta de iarna. Poate gasiti ceva bun de 1 decembrie :)

Tarom.jpg

Am primit un comunicat de presa de la Tarom si ma gandeam sa vi-l impartasesc si voua. Stiti campania lor de reduceri de preturi cu „Maratonul de…” toamna, primavara, etc. Acum mai bine de un an, am prins si eu un maraton d-asta si am ajuns la Cairo pentru cateva zile la un pret imbatabil. De atunci, Taromul a mai facut tot soiul de maratoane la preturi bune si foarte bune si sper ca si unii dintre voi ati beneficiat de ele.

Vineri, Taromul a mai anuntat un maraton, evident de iarna. Poti sa cumperi bilete intre 3 si 30 noiembrie, iar perioada de calatorie este 3 noiembrie – 10 decembrie, adica taman bine sa acopere si mini-vacanta de 1 Decembrie. Din pacate, schema de preturi mi se pare cam neclara – anunta „tarife incepand de la 130 euro”, asa ca daca aveti un gand de duca, jucati-va pe site-ul Tarom poate dati de vreun pret bun.

Destinatii sunt garla: Amman, Amsterdam, Atena, Belgrad, Beirut, Barcelona, Budapesta, Cairo, Frankfurt, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Munchen, Roma, Paris, Salonic, Sofia, Viena din Bucureşti. În plus, ai Frankfurt şi Viena din Cluj. Aveti de toate – fie o destinatie exotica (gen Cairo, Amman sau Beirut), fie o destinatie caldut-europeana (Roma, Barcelona si, de ce nu, Atena – in caz ca nu dati peste vreo greva), fie o piata de Craciun (Munchen, Viena), de toate… Si pentru inspiratie, puteti face click pe link-urile de mai sus si veti putea citi articolele din seria „Weekend la…” care ma bucura ca au fost bine primite – multa lume mi-a spus ca au plecat sa „cucereasca” diversele orase dand un print la vreun articol din aceasta serie :).

Pentru mai multe amanunte cu privire la oferta, uitati-va pe comunicatul de presa Tarom.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest