Care a fost cea mai tare aventură a ta? Ce aventuri vă mai planificați?… Și în plus, un concurs simpatic :)

Concurs Eurolife

Acum câteva săptămâni, vă povestisem despre ideea de aventură și locurile care pentru mine au fost adevărate aventuri. Erau povești despre prima oară când am trecut granița, prima oară când am ieșit din Europa, prima oară când am ajuns în Asia. De fiecare dată, mi se părea că parcă plec în cosmos… Și, pe undeva, era adevărat. Erau niște lumi complet – dar complet diferite! – față de cele pe care le cunoșteam și cu care eram familiar. Apoi am scris despre aventurile pe care mi le doresc. Din Socotra până pe Pamir Highway și din Papua la Iguazu… e o listă de 10. (Evident, lista mea e mult mai mare, dar m-am gândit să mă limitez).

Astăzi am eu o întrebare pentru voi:

Care este cea mai mare aventură pe care ați trăit-o ? Evident și cu niște mici povești „de ce” :).

 

Și pentru că prietenii de la Eurolife, compania de asigurări care oferă asigurări pentru aventurile noastre, au promis niște premii, a doua întrebare o găsiți pe site-ul lor: „Cum se numesc cele trei pachete de asigurări Eurolife?” Ca să vă suflu, răspunsurile le găsiți aici —> Site Eurolife.

Vor fi trei premii pentru trei câștigători constând în trei kituri de aventurier – o hartă răzuibilă (unde să vă treceți țările vizitate) și un tricou fain.

 

Răspunsurile le puteți da mai jos în secțiunea de comentarii sau direct pe Facebook-ul paginii Imperator Travel. Termenul limită este vineri, 30 august 2019, iar câștigătorii vor fi aleși de un juriu format din mine și prietenii de la Eurolife 🙂

 

MULTĂ BAFTĂ!

 

 

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii