Qatar Airways va zbura la Bucuresti cel devreme pe 25 octombrie 2020.

Qatar Airways Bucuresti

Acum cateva zile va anuntam ca cei de la Qatar Airways au decis sa restarteze un numar de curse inchise in ultimele 2 luni. Planul era ca pana la sfarsit de iulie sa reporneasca zboruri regulate spre 80 destinatii din toata lumea. Intre timp, au fost publicate si restul de rute care vor porni pana la 31 august 2020, iar Bucurestiul nu se afla printre ele. Cel mai devreme conform inventarului din Amadeus, zborurile spre Bucuresti vor reincepe pe 25 octombrie 2020 odata cu sezonul de iarna. 

Bucurestiul se afla pe o lista de 51 destinatii care nu vor fi pornite in urmatoarele 6 luni. De asemenea, nu este clar cate zboruri vor fi pe saptamana si nici daca Bucurestiul nu va fi „cuplat” cu vreo alta destinatie cum s-a intamplat in primii ani de operare ai Qatar Airways la Bucuresti (la inceput, s-a zburat „cuplat” Bucuresti – Budapesta, iar ulterior Bucuresti – Sofia). Saptamana trecuta, CEO-ul Qatar Airways dl. Akbar al-Baker a anuntat reduceri masive de personal pentru perioada post-COVID care vor fi anuntate in urmatoarele saptamani. Companii precum Wizz Air, Lufthansa, British Airways si altele au anuntat deja ca vor concedia intre 15 si 25% din angajati datorita crizei post-COVID.

In acest moment, in zona, Qatar Airways a anuntat reluarea zborurilor spre Budapesta, Belgrad si Istanbul.

In caz ca aveti bilete de avion cumparate pentru zboruri pana la 25 octombrie, puteti opta pentru amanarea calatoriei in mod gratuit, sa obtineti un voucher cu o bonificatie de 10% (deci daca ati dat 500 euro pe un bilet, valoarea voucherului va fi de 550 euro) sau rambursarea banilor. Mai multe informatii gasiti aici.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

 • O veste proasta pentru multi care speram sa vedem Asia cu Qatar si ne doream o reluare a zborurilor mult mai timpurie…Macar sa fie din 25 octombrie si sa nu urmeze un val 2 si mai nasol de covid:(

  Beaching Travel 12 mai 2020 19:35 Răspunde
 • Oare vor mai reveni până in decembrie?

  Cosmin 6 octombrie 2020 13:43 Răspunde
  • Depinde daca Romania ii va autoriza sa zboare.

   Imperator 6 octombrie 2020 15:20 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii