Romania adauga inca 4 provincii spaniole si Gibraltarul pe lista galbena cu obligatia de auto-carantina

Toledo

Azi-noapte s-a mai batut o culme a absurdului – a fost publicata noua lista galbena candva pe la inceputul zilei de 28 august care a intrat in vigoare pe … 25 august ! Inteleg ca s-a asteptat sa se dea o decizie completa a CNSU care sa includa si ordinul de redeschidere a restaurantelor, birturilor, carciumilor, etc si in interior si a institutilor de cultura, dar iata au batut un nou record de penibilitate – au publicat o noua lista galbena care a intrat in vigoare cu 3 zile inainte de a fi anuntata ! Bravo !

Deci, sa trecem la informatii – au fost confirmate celelalte tari europene care erau pe lista galbena si data trecuta – Spania, Malta si Luxemburg. Zborurile spre Malta si Luxemburg sunt interzise, cele spre Spania, nu, pentru ca.

Noile provincii spaniole „ingalbenite” sunt: Cantabria, Castilla la Mancha, Castilla y Leon, La Rioja. Aceste provincii au fost decise in urma datelor de luni, 24 august. Daca ma uit pe datele actualizate, cele de ieri, in mod normal, de saptamana viitoare vor fi adaugate Comunidad Valenciana (101 cazuri la 100.000 locuitori), Murcia (111 cazuri la 100,000 locuitori), Galicia (104 cazuri la 100,000 locuitori), Andalucia (93 cazuri la 100.000 locuitori) si insulele Canare (122 cazuri la 100.000 locuitori).

Si cum am mentionat si in titlu, Gibraltarul a intrat de asemenea in zona galbena si toti calatorii veniti de acolo trebuie sa se auto-izoleze odata cu sosirea in Romania.

Sursa: Airlines Travel

Lista tari august

Categorii:
Stiri COVID-19

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest