Ungaria prelungeste pana cel devreme 31 octombrie interdictia de intrare a cetatenilor straini inclusiv romani

04. Parlament Budapesta

Ungaria a prelungit interdictia de intrare a oricarui cetatean strain pe teritoriul Ungariei instituita pe data de 1 septembrie pana cel devreme la 31 octombrie. Exceptiile cum ar fi tranzitul spre o alta tara, calatoriile de afaceri, convoaie militare sau cetateni straini cu contract de munca in Ungaria sunt prelungite a anuntat seful de cabinet al premierului maghiar Viktor Orban.

Cetatenii maghiari au voie sa intre in Ungaria, dar cu obligatia carantinei sau a se testa de 2 ori la diferenta de 5 zile.

Ungaria se confrunta cu o explozie de cazuri dupa inchiderea granitelor decisa pe 1 septembrie, in acest moment Ungaria inregistrand mai multe cazuri la 100.000 locuitori decat Romania. In consecinta, este foarte probabil ca cei care vin din Ungaria in Romania sa intre in carantina incepand de la mijlocul saptamanii viioare.

Sursa info: Agerpres

Categorii:
Stiri COVID-19

Comentarii

 • „Ungaria se confrunta cu o explozie de cazuri dupa inchiderea granitelor decisa pe 1 septembrie” .. ce chestie..viata bate teoria..sper sa se deschida la iarna ca sa pot da o fuga

  Hanis 2 octombrie 2020 22:02 Răspunde
  • O fuga poti sa dai. Dar nu trebuie sa te opresti 😉

   Imperator 2 octombrie 2020 23:24 Răspunde
 • Exista si exceptii pentru pentru cetatenii statelor vecine cu Ungaria; acestora li se permite accesul in Ungaria, pentru o perioada de maximum 24 ore, pe o raza de maximum 30 de kilometri de la frontiera.

  Dan 2 octombrie 2020 23:50 Răspunde
 • “Cetatenii maghiari au voie sa intre in Ungaria”….era posibil sa nu aiba voie?In propria lor tara?

  antonioro 3 octombrie 2020 3:48 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii