DIN 3 NOIEMBRIE: Calatorii care vin din Italia, Austria, Bulgaria si Ungaria intra in carantina. Irlanda a devenit verde

Restrictii noiembrie

Ei bine, surprise, surprise, CNSU a actualizat in cursul serii lista de tari considerate ca fiind de un risc epidemiologic ridicat. Si cum va anuntam inca de aseara pe Facebook si azi-dimineata pe blog, pe lista tarilor „galbene” au aparut printre altele Italia, Austria, Ungaria si Bulgaria. In mod fericit, Irlanda care a introdus masuri ferme de stopare a numarului de cazuri COVID a devenit „verde”, deci cei care vin din Irlanda incepand de miercuri nu vor mai trebui sa intre in carantina.

Deci, tarile galbene (este obligatoriu sa intri in carantina de 14 zile sau de 8 zile, sa faci test COVID si in caz ca iese negativ, poti iesi dupa 10 zile) sunt:

Europa: Andorra, Belgia, Cehia, Luxemburg, Slovenia, Armenia, Elvetia, Liechtenstein, Franta, Olanda, Croatia, Georgia, Slovacia, Polonia, Spania, Bosnia si Hertegovina, Austria, Muntenegru, San Marino, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Macedonia de Nord, Gibraltar, Malta, Ungaria si Bulgaria.

Orientul Mijlociu: Iordania

America de Sud: Argentina

Oceania: Polinezia Franceza, Guam

Toatele celelalte tari sunt „verzi” (adica fara restrictii de intrare).

Tranzitul este posibil fara obligatia de carantinare din tari „verzi” prin tari „galbene” atata timp cat se doar tranzit.

 

In mod surprinzator, se anunta ca lista intra in vigoare de pe 3 noiembrie 2020.

Sursa info: Hotnews

 

lista tari

Categorii:
Stiri COVID-19

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii