ACTUALIZARE LISTA GALBENA: Dominicana, Canada si Rusia devin VERZI. Moldova, Ungaria si Qatar devin GALBENE

Lista februarie lista galbena

In sfarsit, la ceas de seara, dar totusi la frecventa anuntata, CNSU a publicat noua lista galbena a Romaniei. Pe noua lista se regasesc nu mai putin de 67 tari, iar principalele schimbari sunt ca Republica Dominicana, Canada, Rusia, Tunisia si Capul Verde au iesit de pe lista galbena (deci, cei care vin din aceste tari, nu trebuie sa intre carantina si nici sa prezinte un test PCR), dar Moldova, Ungaria, Qatar si Polinezia Franceza au mai multe cazuri raportate ca Romania la 100,000 locuitori in ultimele 14 zile, deci calatorii din aceste tari trebuie sa prezinte test PCR si sa intre in carantina.

Au aparut masuri noi:

Cei care vin cu test PCR facut, vor putea sta in carantina doar 10 zile, nu 14 zile. Cetatenii romani care nu vin cu test PCR vor sta 14 zile (sau 10 zile daca fac un test PCR in ziua 8). Testul PCR trebuie sa fie in limba engleza si in limba tarii emitente (hmmm, ciudata masura, de ce trebuie in ambele limbi ?). Masura nu e valabila pentru calatorii din UK care stau obligatoriu 14 zile in carantina si trebuie sa prezinte test PCR.

Testele trebuie facute cu 72 ore inainte de imbarcare (pentru cei care vin cu transport public) si cu 72 ore inainte de a ajunge in tara (cei care vin cu masina proprie).

Transportatorii publici (atat cei aerieni, cat si rutieri) sunt obligati sa nu imbarce pasagerii care nu au test PCR valabil. Deci, masura de sus (10 sau 14 zile) se aplica doar celor care vin cu mijloace de transport particulare.

Cei care au fost bolnavi pot prezenta nu numai un test pozitiv facut in ultimele 90 zile, ci si dovada iesirii din spital si un test anti-corpi pozitiv facut in ultimele 14 zile (test tip IgG). De asemenea, se accepta si pasapoartele verzi de tip corona forms (pentru cei vaccinati)

Recapitulez masurile:

Calatorii care vin din tarile de pe lista galbena indiferent de nationalitate trebuie sa prezinte un test PCR facut in ultimele 72 ore inainte de a intra in Romania si vor intra in carantina timp de 10 zile. Cei fara test, stau 14 zile, dar daca vor face un test PCR la 8 zile dupa ce au intrat in carantina, vor putea iesi din ziua a 1o-a.

Cei care vin doar pentru 72 ore, trebuie sa prezinte un test PCR facut in ultimele 72 ore si sunt scutiti de carantina.

De asemenea sunt scutiti de carantina si test PCR cei veniti din zona galbena si care:

 • au fost vaccinati cu ambele doze, iar cea de-a doua doza a fost facuta cu cel putin 10 zile inainte.
 • au fost bolnavi de COVID in ultimele 90 zile, dar nu in ultimele 14 zile, dovedind acest lucru cu un test pozitiv (nu cu test de anticorpi)
 • diverse exceptii cum ar fi personalul aviatic, transportatorii de marfa, sportivii de performanta, personal medical, diplomatii, etc, etc

Dar iata lista galbena (in bold sunt new entries)

Europa: Portugalia, Muntenegru, Andorra, Cehia, Monaco, Spania, San Marino, Slovenia, Gibraltar, Guernsey, Croatia, Letonia, Estonia, Slovacia, Marea Britanie, Albania, Franta, Malta, Suedia, Lituania, Luxemburg, Serbia, Irlanda, Olanda, Italia, Belgia, Elvetia, Kosovo, Belarus, Austria, Moldova, Macedonia de Nord, Cipru, Polonia, Georgia, Liechtenstein, Germania, Ungaria.

Orientul Apropiat: Israel, Liban, EAU, Bahrain, Kuweit, Qatar.

America de Nord si Centrala: Insulele Turks & Caicos, St. Lucia, SUA. St. Vincent & the Grenadines, Aruba, St. Maarten, Puerto Rico, Panama.

America de Sud: Brazilia, Falkland, Chile, Peru, Columbia, Argentina, Uruguay, Bolivia.

Asia: Maldive, Malaezia.

Africa: Seychelles, Eswatini, Botswana, Africa de Sud.

Oceania: Polinezia Franceza.

 

Au iesit: Tunisia, Capul Verde, Republica Dominicana, Canada si Rusia

Masurile intra in vigoare pe 13 februarie 2021, ora 0:00, tarile noi intrate vor deveni efectiv galbene pe 15 februarie ora 0:00. Imi e neclar de cand cele care ies vor deveni verzi, dar aparent este tot 13 februarie, ora 0:00.

Sursa info: Airlines Travel si Stiri Oficiale

 

Lista galbena

Lista galbena

Categorii:
Stiri COVID-19

Comentarii

 • Buna.Daca vii cu avionul e musai sa faci testul cu 72 ore inainte? Asa am inteles din ce ai scris. Eu am inteles ca indiferent cu ce vii daca nu faci testul, stai 14 zile in carantină. Iar daca vii cu test, stai 10 zile in carantina.

  Carmen Ionescu 12 februarie 2021 1:04 Răspunde
  • Da, pentru ca nu vei fi imbarcat de compania aeriana. Companiile aeriene care imbarca oameni fara test ar putea plati amenzi uriase ducand la interzicerea zborurilor pe anumite perioade de timp.

   Imperator 12 februarie 2021 10:58 Răspunde
 • Salutare,asistentii medicali sunt scutiti de carantina?

  Daniel 12 februarie 2021 3:19 Răspunde
 • Din punctul meu de vedere sunt niste masuri (noi) de toata prostia, jena. Niste masuri care arata ca nu le pasa de cetateni mai deloc. Nu inteleg partea cu testul tiparit in ambele limbi (engleza si limba tarii emitente). Pentru ce au nevoie de ambele limbi? Chiar nu stiu. Iar diferenta intre cei care prezinta test sau nu este foarte mica. Cred ca slabe sanse ca EAU sa iasa din zona galbena pana in 12 martie, cand ar trebui sa plec in Dubai.

  Marcu Florin 12 februarie 2021 7:34 Răspunde
  • Cel mai simplu ar fi modelul englez, australian sau neozeelandez. Oricine vine de oriunde intra in carantina institutionalizata, incuiat in camera timp de 10 zile cu internet si mancare lasata la usa de 3 ori pe zi. Cine se sustrage, 10 ani de puscariem iar muncitorii tolerati expulzarea pe viata. Aia e cea mai simpla si eficienta metoda. La noi (ca in toata Europa) se incearca cu tot soiul de subterfugii sa existe portite si de aceea se ajung la o lista lunga de reguli si exceptii.
   12 martie ? Emirate ? Nici o sansa.

   Imperator 12 februarie 2021 10:57 Răspunde
   • Carantina obligatorie functioneaza in Singapore din aprilie 2020. Iar calatorii in scop turistic nu sunt acceptati de atunci si pana acum. Probabil nu se va schimba asta prea curand.
    Carantina in Singapore are un pret fix care include 14 zile de cazare- initial erau numai hoteluri de 5*, acum au redus la 3 si 4*- 3 mese pe zi, asistenta medicala, call zilnic cu autoritatile prin care se verifica starea de sanatate si locatia, test pcr obligatoriu la iesirea din carantina. Evident pedepsele in cazul incalcarii carantinei sunt mari, gen amenda si expulzare, daca ai resedinta aici ti se poate anulea- asta afecteaza si permisul de munca etc. Nimeni din cei ce inteleg regulile nu indraznesc sa plece din carantina. Metoda functioneaza foarte bine- avem foarte putine cazuri si cam 95% sunt din cei din carantina care ies pozitivi la testare. Cazuri in comunitate apar foarte rar- majoritatea fiind personal din aeroport sau port, dar se lucreaza la vaccinatea lor cu prioritate.

    Multe tari ar sta mult mai bine cu numarul de cazuri daca ar lua masuri asemanatoare. Noua zeelanda si celelalte tari au adoptat model de genul pentru ca a fost testat si functioneaza in Singapore.

    Julia D. 12 februarie 2021 13:20 Răspunde
 • Îmbarcarea în mijlocul de transport este permisă numai cu un test RT – PCR negativ. Ce se întâmplă cînd rezultatul e pozitiv iar persoana respectivă se află intr – o țară din lista galbenă?
  În altă ordine,au intrat pe listă state cu peste 100 și ceva de cazuri la suta de mii de locuitori, pară era o cifră limită de 300 la suta de mii de locuitori, apoi a scăzut la 250. Tendința este să scadă din ce in ce mai mult cifra limită.

  Silvia 12 februarie 2021 8:13 Răspunde
  • O persoana care este gasita pozitiva in orice stat al lumii ramane acolo in izolare (sau in spital, daca este nevoie).
   Limita este cifra Romaniei. Principiul este ca tarile care au mai multe cazuri ca Romania intra pe lista galbena, iar cifra Romaniei fluctueaza. La un moment dat ajunsese la 600, dar a fost si la 50 – 60 asta vara.

   Imperator 12 februarie 2021 10:53 Răspunde
 • Unde se regăsește publicată lista si de cand intra in vigoare?

  Elena 12 februarie 2021 9:29 Răspunde
 • Pentru Zanzibar – Bucuresti cu escala in Doha se intra in Carantina la intoarcere. Nu imi este clar ce se intampal in astfel de situatii

  Florin 12 februarie 2021 11:07 Răspunde
  • Tranzitul nu este luat in considerare, dar sa fie realmente tranzit (adica doar cateva ore)

   Imperator 12 februarie 2021 11:12 Răspunde
 • România, singura țară din Europa (poate și din lume) care blochează accesul propriilor cetățeni în țară. În celelalte țări, obligativitatea prezentării la frontieră a unui test PCR vizează doar cetățenii altor state, în timp ce proprii cetățeni sunt cel mult carantinați ori obligați să facă un test PCR într-un termen de timp, dar DUPĂ ce au intrat în propria țară. Un articol interesant pe tema asta a fost publicat recent de Agenția HotNews sub semnătura a doi reputați avocați de la casa de avocatură a fostului ministru al Justiției, profesorul Valeriu Stoica.

  Andrei Costa 12 februarie 2021 11:16 Răspunde
  • Afirmatiile sunt complet false. Romania nu a blocat niciodata accesul propriilor cetateni in Romania. Australia o face, Noua Zeelanda o face, Serbia si Cehia au facut-o asta primavara, la fel si Thailanda, China, Vietnam ori Norvegia. Sudanul a inchis toate granitele catre oricine inclusiv cetatenii proprii asta-primavara, la fel si Bhutan, Palau, state caraibene sau pacifice. Mongolia nu a mai acceptat mongoli cateva luni, nici Maldivele pentru o perioada foarte scurta. Cehia a interzis ferm iesirea cetatenilor cehi din tara timp de aproape 2 luni.
   Iar regulile se aplica tuturor in toate tarile – in unele cazuri, cetatenii proprii sunt acceptati cu obligatia carantinarii sau puscariei (vezi Marea Britanie, Irlanda si alte cateva state europene). Maldive obliga orice cetatean maldivian care vine in tara sa stea in carantina, in timp ce cetatenii straini sunt scutiti.
   Am citit articolul in speta. Din fericire, nu am avut parte de aceasta clica niciodata (m-a ferit Dumnezeu), dar citind articolul mi-am dat seama cati analfabeti functionali exista si in clica avocateasca. Pur si simplu nu reusesc sa citeasca un articol de lege extrem de simplu (sa-l interpreteze le ceri deja prea mult). Si te mai miri de ce pierzi procese in care ai dreptate daca te „apara” asa-numitii „reputati avocati”.

   Imperator 12 februarie 2021 12:04 Răspunde
  • Informatie eronata…cat despre Stoica….

   Dan Dancu 12 februarie 2021 23:06 Răspunde
 • Pentru șoferii de camion , se mai aplică excepția carantinării dacă vii din Marea Britanie !?

  Costel 12 februarie 2021 12:06 Răspunde
  • Nu stiu exact, sunt mult mai putine exceptii pentru Marea Britanie.

   Imperator 12 februarie 2021 12:12 Răspunde
 • Buna ziua.
  Ce paragraf v-a determinat de asta data sa uzitati de încadrarea “ INDIFERENT DE CETĂȚENIE”?!?
  Naționalitatea fiind alt ghesheft.
  Aștept, punctul acesta mega sensibil fiind primordial.
  Mulțumesc anticipat.

  David 12 februarie 2021 14:57 Răspunde
 • Mai este in vigoare regula celor 72 ore free in care poti sta maxim in Romania fara carantina?
  Daca da, testul este necesar?

  Jonas C. 12 februarie 2021 15:24 Răspunde
  • Da, doar cu test PCR.

   Imperator 12 februarie 2021 19:16 Răspunde
  • Oare se refera la toti? Adulti si copiii cu ce varsta ii faci test?

   Sos 12 februarie 2021 22:51 Răspunde
 • Dacă de exemplu merg în Republica Moldova, iar peste câteva zile plec de acolo în Ucraina, de unde mă întorc înapoi în România, sunt obligată să mă izolez aici în țară? Având în vedere că Ucraina e verde 🙂

  Cornelia 12 februarie 2021 15:52 Răspunde
  • Trebuie sa stai 14 zile in Ucraina inainte de a reveni in Romania.

   Imperator 12 februarie 2021 19:16 Răspunde
 • Este posibil ca Republica Dominicana se reintre pe lista galbena la actualizarea viitoare?

  Mirela 12 februarie 2021 16:50 Răspunde
 • Spuneați că nu se permite îmbarcarea fara test PCR dar daca eu zbor din Romania în Kiev cu escala in Viena mai trebuie PCR? Menționez că sunt deja vaccinata cu ambele doze(mai mult de 10 zile de la rapel). Multumesc!

  Bianca 12 februarie 2021 20:15 Răspunde
  • Tu zbori din Kiev, Ucraina care este in zona verde. Tranzitul nu este luat in considerare (dar sa fie tranzit, nu sa dormi in Viena), dar trebuie sa ai dovada ca vii din Kiev (bilet de avion, boarding pass-uri)

   Imperator 12 februarie 2021 20:34 Răspunde
   • Am inteles. Mulțumesc frumos!

    Bianca 12 februarie 2021 20:43 Răspunde
  • Daca aveti vaccinul, cu toate conditiile nu mai trebuie test. Intrati fara nici o problema in Romania. Cel mai bine este sa intrebati compania aeriana. Probabil au alte reguli…

   Lora 13 februarie 2021 13:20 Răspunde
 • Salut Cezar. Daca poti sa-mi spui, venind din UK catre Bulgaria, la ski
  Cum ma primesc bulgarii, ce statut au. Ziceai tu undeva, ca este cel mai simplu sa te exchivezi de carantina, calatorind, cu tranzit 72 de ore, sau mai putin 24 de ore in Romania, sa zicem. Crezi ca merge ? Cu PCR, desigur.
  Multumesc

  Lili 12 februarie 2021 21:18 Răspunde
  • Cred ca este interzis accesul cetatenilor britanici in Bulgaria, dar nu sunt sigur. Sigur, vor test PCR. Pentru a trece in Romania, trebuie sa stai 14 zile in Bulgaria in caz ca Bulgaria va fi inca pe lista verde (putin probabil de altfel)

   Imperator 12 februarie 2021 22:41 Răspunde
   • Multumesc !

    Lili 12 februarie 2021 22:48 Răspunde
 • Lista urmeaza a fi actualizata saptamana viitoare din nou? Daca da, care ar fi sansele ca Moldova sa fie zona verde? Mersi 🙂

  Cornelia 12 februarie 2021 22:17 Răspunde
 • Cezar, Rep Dominicana este la limita…ca sa ma tina pe mine pe ace inca doua saptamani…

  Dan Dancu 12 februarie 2021 23:08 Răspunde
 • Totusi eu nu inteleg ceva:
  (2) Exceptarea de la măsura carantinei instituită pentru persoanele care sosesc din țările/zonele/teritoriile de risc epidemiologic ridicat, cu excepția celor ce sosesc din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord se aplică și pentru:
  b) persoanele care au fost confirmate pozitiv pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 90 de zile anterioare intrării în țară, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior intrării în țară) sau prin verificarea bazei de date Corona-forms și pentru care au trecut cel puțin 14 zile de la data confirmării până la data intrarea în țară;

  Deci cu un test pozitiv de anticorpi scap de carantina? Eu unu asa inteleg, si din cate vad e prima saptamana cand apar testele de anticorpi pe lista.

  alex 13 februarie 2021 8:25 Răspunde
  • Da, s-au introdus acum testele de anti-corpi ca dovada pentru imunitate. Pana la ultima actualizare, se cerea doar un test pozitiv.

   Imperator 13 februarie 2021 16:05 Răspunde
   • Deci cu un test negativ covid și unul pozitiv pentru anticorpi (indiferent de perioada când ai avut covid) intri in țară dintr o zona galbena și scapi de carantina. Am înțeles bine?

    Andreea 16 februarie 2021 15:57 Răspunde
    • Daca vii din tara galbena si prezinti un test anticorpi pozitiv (adica ai destui anticorpi) facut in ultimele 90 zile, nu mai trebuie nici test PCR, nici carantina.

     Imperator 16 februarie 2021 16:43 Răspunde
 • Salut! Daca vin din tanzania prin Amsterdam si apoi Budapesta se ia in considerare ca fiind tranzit ? Bineinteles cu test pcr nu mai vechi de 72 ore si chiar test rapid la imbarcarea ptr zborul catre amsterdam.

  Flavius Marinasi 13 februarie 2021 12:59 Răspunde
  • Da, e considerat tranzit, dar sa aveti toate documentele (gen bilete de avion, boarding pass-uri) si sa nu stati prea mult in tranzit (adica sa fie tranzit). Am mai auzit de probleme pe aeroportul din Budapesta cu romani care nu au fost acceptati.

   Imperator 13 februarie 2021 16:04 Răspunde
   • Multumesc

    Flavius Marinasi 14 februarie 2021 8:01 Răspunde
 • Dacă plec în Elveția pe o perioadă de 3 zile la înapoierea in țară trebuie să stau la izolare? Menționez că am fost bolnav de Covid și dețin decizia de la dsp

  Muntean Marius 13 februarie 2021 16:21 Răspunde
  • Daca ai fost bolnav in ultimele 90 zile, nu este nevoie nici de test, nici de carantinare la intoarcere.

   Imperator 13 februarie 2021 16:43 Răspunde
 • Bună! La câte zile se reactualizeaza lista tarilor pe zone verde, galben, rosu?! Vreau sa plec în vacanta în Republica dominicană și ma întorc pe 26.02.Acum știu ca este zona verde…

  Simona 13 februarie 2021 20:58 Răspunde
  • Aparent, in fiecare joie. In ultimele 2 saptamani, chiar au actualizat joia, in alte dati, cum a dat Dumnezeu

   Imperator 14 februarie 2021 0:28 Răspunde
 • Cat timp va fi mentinuta masura cu privire la faptul ca cei vaccinati nu mai stau in izolare?

  Stefana 14 februarie 2021 15:56 Răspunde
  • Cred ca va ramane pana la sfarsitul pandemiei

   Imperator 14 februarie 2021 16:51 Răspunde
 • Buna mai am intrebari :
  La izolare la domiciliu ai voie in gradina daca ai? Ca eu daca ma intorc, am toaleta in curte…

  Pavel B. 14 februarie 2021 17:59 Răspunde
 • Buna, imi poti spune te rog unde pot vedea evolutia coeficientului avut in vedere pentru includerea in lista, pentru toate tarile lumii? Am gasit pentru tarile UE pe ECDC, Romania are acum 175. Ma intereseaza pentru Turcia, as vrea sa stiu ce sanse are sa intre in urmatoarele doua saptamani, nu stiu cat e de departe sau de aproape coeficientul ei. Multumesc!

  Andra 14 februarie 2021 21:50 Răspunde
 • Cezar, cum se intra în Grecia?

  Teofil 15 februarie 2021 13:56 Răspunde
  • test PCR si stiam ca si carantina de 7 zile.
   Uite aici protocolul in functie de cum se intra in tara” https://travel.gov.gr/#/
   Tot aici, gasesti si PLF-ul care trebuie completat.

   Imperator 15 februarie 2021 14:37 Răspunde
 • Bună dacă îmi fac testul și mă duc în Germania pentru 10 ore intru in carantină la întoarcere ??

  Adriana 15 februarie 2021 20:33 Răspunde
 • Daca vin cu avionul in Romania dintr-o tara galbena cu test pcr negativ facut inainte cu 72 ore de imbarcare stau in izolare 10 zile? Sau 14? Am inteles ca e obligatoriu sa il fac

  Sorina 17 februarie 2021 18:34 Răspunde
  • Daca veniti cu test PCR, stati in izolare 10 zile, nu 14.

   Imperator 17 februarie 2021 19:02 Răspunde
 • Ceva nu îmi este clar, undeva mai sus la un comment sa scris ca dacă vii cu test pozitiv de anticorpi nu mai trebuie pcr, unde scrie asta? Ca deja azi am fost întors de la poarta de îmbarcare tocmai pt ca nu aveam nici un fel de test, eu plecând pe 14 din tara am mers pe ideea regulilor ce le citisem pe situl mae cu cele 120 ore, nah acum am aflat ca fiecare tara e cu regulile ei dar nu Credeam ca nu îmi vor permite cei de la wizz sa nu urc în avion, fiind și transportator. Alta întrebare, dacă am fost refuzat și nu am primit nimic de la ei la mana, sa ii zic asa este vreo șansă să recuperez prejudiciul? Biletul nu îl vor schimba, asta e clar. Ce ar fi de făcut? Am asigurare de călătorie făcută la chubb. Mulțumesc

  Emilian 19 februarie 2021 2:06 Răspunde
  • Uite aici HCNSU: https://stirioficiale.ro/hotarari/hotararea-nr-9-din-11-02-2021-cnsu

   Iti citez paragraful relevant:
   b) persoanele care au fost confirmate pozitiv pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 90 de zile anterioare intrării în țară, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior intrării în țară) sau prin verificarea bazei de date Corona-forms și pentru care au trecut cel puțin 14 zile de la data confirmării până la data intrarea în țară;
   Sincer, nu cred ca poti primi nimic, dar asta nu inseamna sa nu faci plangere. You never know

   Imperator 19 februarie 2021 13:14 Răspunde
 • Avand in vedere evolutia descendenta a cazurilor covid de la noi, ce sanse crezi ca avem sa intram pe lista verde si daca da, cam pe cand ?

  Despre UK, crezi ca in tr-o luna, o luna jumate, este posibil sa accepte intrare cu dovada vaccinarii ? Parerea ta si multumesc

  Lili 20 februarie 2021 15:09 Răspunde
  • Pai se poate intra si acum, dar trebuie test PCR (sau dovada vaccinare sau boala in ultimele 90 zile), dar se sta 14 zile in carantina.

   Imperator 20 februarie 2021 18:51 Răspunde
 • Daca vii in Romania si stai in carantina 5 zile si in a sasea zi trebuie sa pleci din tara, ce se intampla? Vei fi amendat? Multumesc!!!

  Andrei M. 27 februarie 2021 15:25 Răspunde
  • Depinde, se poate ajunge pana la condamnare penala.

   Imperator 28 februarie 2021 10:40 Răspunde
   • Amenda sau inchisoare, pentru ca ai falsuri in declaratii

    Lazslo B 28 februarie 2021 13:09 Răspunde
 • Bu a ziua, cetatenii romani vaccinati sunt acceptati la imbarcare (din alta tara) pe baza adeverintei simple de vaccinare, emisa de autoritatile romane? Tine ea loc de test (la intoarcere, pentru statul roman)?
  cetatenii romani, vaccinati in Romania, pot intra (momentan) in Grecia numai pe baza aceleiasi adeverinte de vaccinare? (cu avionul)

  Aveam bilete in Grecia cu avionul, pe 2 aprilie, 3 persoane (noi suntem vaccinati, copilul nu – e major). Nu stim momentan ce va fi si cand vom fi siguri daca putem calatori sau ar trebui sa amanam zborurile.
  Multumesc anticipat,

  cristina 28 februarie 2021 13:17 Răspunde
  • La intoarcerea in Romania, da. Grecia inca nu a anuntat ca ridica restrictiile pentru cei vaccinati si probabil nu o vor face inainte de 17 mai cand presa greaca speculeaza ca ar putea fi deschide hotelurile.

   Imperator 28 februarie 2021 16:49 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii