TAROM da drumul la „maratonul de toamna” – de maine la preturi de la 160 euro

Tarom.jpg

De cativa ani, Taromul are bunul obicei sa faca niste promotii intitulate “Maratonul” – de toamna, de iarna, de primavara, ma rog, cand pica, dar ce e cert este ca sunt preturi bune. Am prins si eu o oferta de maraton acum un an si mai bine si m-am dus intr-un weekend lung la Cairo… Si ce bine a picat !

Ei bine, de cateva zile Taromul a anuntat debutul unei noi serii de promotii intitulat “Maratonul de toamna”. Am decis sa va anunt abea acum tocmai pentru a nu uita cand promotia incepe si sa nu fiti pe faza… deci, atentiune, natiune, Taromul da bice la “Maratonul de toamna” incepand de maine, 15 septembrie, iar biletele la preturi reduse pot fi cumparate pana pe 25 octombrie (in caz ca le mai gasiti). Perioada de calatorie este 15 septembrie – 30 noiembrie 2011 (data ultimului retur).

Iar pretul ? Maria sa pretul este de 79 euro + taxe, adica undeva de pe la 160 pana probabil spre 180 – 190 euro in functie de destinatie.

Destinatii ? Destule.

Din Bucuresti: Atena, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Cairo, Chisinau, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Madrid, Munchen, Roma, Salonic, Viena.

Din Cluj: Frankfurt, Viena

Din Sibiu: Munchen

Acum o sa veniti sa-mi spuneti ca e mai ieftin la low-cost pe destinatii gen Roma, Larnaca sau Barcelona. Adevarat, dar daca adaugi taxa de bagaje, de aia, de aia, e posibil sa ajungeti nu foarte departe de pretul Tarom. In plus, exista niste destinatii low-cost, de exemplu Barcelona unde vad niste preturi destul de mari de la o vreme, asa ca sa nu va mirati sa vedeti un bilet Tarom mai ieftin decat la Blue in toamna asta.

Ce vreau insa sa va atrag atentia sunt destinatiile din Orient… Sa dai sub 200 euro pentru Amman, Beirut sau Cairo reprezinta o super-afacere. In plus, in octombrie – noiembrie, este si perioada propice de calatorie – caldurile de 50 grade si mai mult s-au dus, e soare, e cald, e bine, e temperatura perfecta sa vezi Petra, Baalbek-ul sau Valea Regilor !

Asa ca daca aveti ceva zile libere, maine, aruncati-va pe site-ul Tarom :).

Mai multe informatii despre Maratonul de Toamna Tarom, faceti click aici.

Comentarii

  • Floryn spune:

    Personal nu mi se par super oferte. Cu 160 Euro se mai gaseau si acum 1 luna bilete pe Cairo pentru toamna. De altfel si pe celelalte destinatii gasim la multe companii de linie oferte mai bune (un singur exemplu dau Frankfurt aprox 95 de Euro cu Lufthansa). La Roma am luat cu Blue Air pentru noiembrie la doar 35 de Euro biletul iar daca mai vroiam si bagaj ma ducea cel mult inca pe atat, deci 70 in total ceea ce este mult sub 160 de exemplu. Oricum te apreciem pentru ceea ce faci. Multumim!

  • Mirwoona spune:

    Super preturi pentru Orient! Cine mai e interesat de Orient, Pegasus are zboruri ptr Teheran la 280 de euro dus intors din bucuresti, cu escala in Istanbul. Cum o evolua situatia in Teheran totusi?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest